Intensief coachingtraject

Herken je dit?

Wat ook je motivatie is, je wil in de eerste plaats je leven op de rails brengen of houden, je wil er niet helemaal onderdoor gaan en je voelt dat je iemand naast je nodig hebt. Iemand die even met je mee gaat.

Intensief coachingtraject

Wat is het?

Je wordt gedurende een maand of twee maanden intensief begeleid. Concreet betekent dit twee sessies van 1,5 uur per week. Deze kunnen in de praktijk of online plaats vinden, al naargelang wat voor jou mogelijk is. Verder word je 24/7 via email begeleid. Ook begeleiding via whatsapp is mogelijk. Petra geeft jou geen voor gemaakt online programma om jou te ondersteunen, maar echt en persoonlijk contact. Je krijgt haar persoonlijk te zien en te horen. Ze is er om jou te ondersteunen. Om jou er weer mee bovenop te helpen.

Petra weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is, wanneer je heel diep zit. Verbinding (leren) maken is essentieel om je zelf weer beter te gaan voelen.

Je kan het intensief coachingtraject zien als een eerstelijnshulp wanneer je het even niet meer ziet. Het gaat niet over een gesprek per week. Het gaat over hulp en steun 24/7, met als resultaat en bedoeling jouw mentale en emotionele gezondheid weer stevig en stabiel te maken.

De ervaring leert dat een maand, of maximum twee maanden voldoende zijn om jouw leven weer helemaal op te kunnen pakken.

Wat is jouw investering?

Voor 1 maand betaal je 990€.

Voor 2 maanden betaal je 1910€

Ja, ik wil graag intensief begeleid worden door Petra. 

Dan neem je contact met Petra, liefst telefonisch: 0476/46.93.79.
Petra gaat al meteen met jou kijken of dit traject is, wat jij nodig hebt. Er zijn geen ellenlange wachtlijsten. Een traject kan doorgaans binnen 2 à 3 weken worden ingepland.

Voor meer info kan je ook steeds bellen of een mail sturen: info@petravanlent.be