Familie opstellingen

volgende datum: zondag 9 juni 2024


Woorden kunnen vernietigen.
Maar woorden kunnen ook genezen. Woorden hebben namelijk een bepaalde trilling. En deze trilling bepaalt wat er binnen in ons met de woorden gebeurt.

In opstellingen worden personen, mensen en zaken als ‘de blokkade’, ‘daadkracht’, ‘creatieve  energie’ letterlijk opgesteld in de ruimte. In het wetend veld. Bert Hellinger beschreef dit al. Vandaag weten we dat we uit dit veld alle info kunnen ophalen die op dit moment nodig is. Nodig voor inzicht, verandering, zelfs doorbraak.

Naast het opstellen wordt in een opstelling ook gewerkt met zogenaamde krachtzinnen en net deze uitgesproken woorden en zinnen, kunnen voor genezing zorgen. In ieder geval zorgen de woorden steeds voor een ontlading. Wat je in het echt vaak niet uitgesproken krijgt, maar wat jaren kan sluimeren en tenslotte ziek maakt, wordt in een opstelling glashelder geuit. Is dit confronterend: jazeker! Maar wat een bevrijding tegelijkertijd en een afscheid van oude pijn bovendien. Pijn die nooit meer terug komt. Een opstelling is voluit kiezen voor jezelf. En ja, je geeft oude zaken op, het kan gebeuren dat relaties ophouden te bestaan. Bepaalde relaties kunnen zich net gaan uitdiepen. Dit alles steeds in trouw aan jezelf.

Een opstelling maakt helder waar je jezelf nog onbewust opoffert voor je ouders of voor andere leden van het familiesysteem. Waar je onbewust verstrikt zit.

Na de opstelling kom je dichter bij jezelf.

Welkom voor opstellingen!

Jouw bijdrage is 90€ met een eigen vraag. 
Jouw bijdrage is 50€ als je mee doet als representant.
Water, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

We starten om 14:00, je bent welkom vanaf 13:30. Eindigen doen we om 18:00.

Locatie: Centrum de Klaproos, Gentpoortstraat 41, 8000 Brugge.

Mocht je een opstelling in groep niet zien zitten, ben je steeds welkom voor een sessie één op één.